Peter Freestone : Freddie ?Mercury - Bujkáló könyvek

Peter ?Freestone, a alegjobb barát vallomása.
„Tizenkét évig napi kapcsolatban álltam vele…, ennek jegyében főszakács, mosogató, pincér, komornyik, inas, titkár, írnok, takarító, gyerekfelügyelő (a gyerek ő maga volt) és személyi levelező voltam. Velem járt bevásárolni és műtárgyakat venni, én voltam vele, amikor a világot járta, együtt álltunk a siker csúcsán, és a szakadék alján. …Én voltam a testőre, és én voltam az ápolója, amikor kellett”
Peter Freestone személyi titkára volt Freddie Mercurynak. Freddie-vel lakott Londonban, Münchenben és New Yorkban; mellette volt a halála pillanatában is. Ettől feljogosítva érezte magát arra, hogy a legőszintébb vallomást megírja Mercury életéről. A valóságot mindarról, amit a pletykák elferdítettek.
Peter Freestone bemutatja mindazokat, akik valamilyen módon szerepet játszottak Freddie Mercury különleges, hol kicsattanóan vidám, hol pedig tragikus életében: olyan hírességeket, mint Elton John, Dave Clark, Elizabeth Taylor és Rod Stewart, de a névtelenségből előbukkanó szeretőket, a popszakma ezermestereit és haszonlesőit is.


vissza a Könyvtári Ajánlóhoz

Események

Fenntartó

Cimkefelhő