Intézményi "életünk" jelenleg...

Kedves Olvasóink, Követőink, virtuális Látogatóink!

 

A jelenlegi helyzetben fontosnak tartjuk, hogy kapcsolatban maradjunk Önökkel, így az alábbiakról tájékoztatunk Minden kedves érdeklődőt:

 

Igényfelmérést végeztünk a könyvcsomag-összeállítás szolgáltatás bevezetéséről. Ebből kiderült, hogy sokan szeretnék a házhozszállítást. Ennek egyrészt örülünk, mert ez azt jelenti, szükség van az irodalomra, szükség van a kultúrára, szükség van ránk. Másrészt sajnálattal kell tudomásul vennünk, hogy biztonsági- és járványveszély miatt ez a szolgáltatás most nem kivitelezhető. Munkatársaink védelme és az Önök védelme a legfontosabb, ezért azt a döntést hoztuk Siófok Városának Önkormányzatával együttműködve, hogy Intézményünket teljes körűen bezárjuk, és a továbbiakban dolgozóink számára sem látogatható az épület. A könyvcsomag összeállítás szolgáltatást a későbbiekben fogjuk megvalósítani.

 

Azért, hogy ne maradjanak olvasnivaló, és minőségi kultúra nélkül, kérjük figyeljék folyamatosan honlapunkat, Facebook-oldalunkat, ahol igyekszünk Önökkel minél érdekesebb, informatívabb online-tartalmakat közzétenni, melyek olvasása-böngészése segíthet, hogy türelemmel, lelkünk épségét megóvva átsegítsen mindannyiunkat ezen a nehéz időszakon.

 

A diákoknak is szeretnénk segítséget nyújtani: az online nem elérhető, de tanuláshoz és vizsgához nélkülözhetetlen dokumentumokkal kapcsolatban az igazgato.lakijudit@konyvtar-siofok.hu e-mail címen lehet érdeklődni. Fontos mérlegelni azonban, hogy valóban elengedhetetlen-e a dokumentum, esetleg nem található-e meg az interneten. Kérjük, tájékozódjanak alaposan adatbázisokban (pl. Magyar Elektronikus Könyvtár), vagy szakkönyvtárak honlapjain, mert elképzelhető, hogy a keresett könyv elektronikusan elérhető.

 

Amennyiben egyéb ügyben kapcsolatba szeretnének lépni velünk, azt április 16-tól kizárólag e-mail-ben tehetik meg, az alábbi elérhetőségeken:

help@konyvtar-siofok.hu

info@konyvtar-siofok.hu

 

A kikölcsönzött könyvek miatt ne aggódjanak, azokat folyamatosan hosszabbítjuk és senkinek nem számítunk fel késedelmi díjat. A lejárt beiratkozásokat automatikusan hosszabbítjuk.

Kedves Olvasóink! Hisszük, hogy hamarosan újra találkozunk a BRTK Könyvtár épületében, de addig is: vigyázzanak Magukra, vigyázzanak Egymásra!

 

Üdvözlettel:

a BRTK Könyvtár munkatársai

 


vissza a Hírekhez

Események

Fenntartó

Cimkefelhő